18 november 2016

Technisch Beheer

home > producten > technisch beheer

TECHNISCH BEHEER

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat in de huidige tijd met de veranderende marktomstandigheden het kostentechnisch efficiënt beheren van uw vastgoed één van de speerpunten van het beleid moet zijn.

Op het gebied van luchtbehandeling, koeling, warmtepompen en meet- en regeltechniek zijn wij een full service leverancier en dragen er zorg voor om uw installaties optimaal te laten functioneren.

Behalve een ruim uitgeruste magazijn en werkplaats hebben wij eveneens een bijzonder gedetailleerd servicebestand met schema’s, onderhoudshandleidingen etc. van vrijwel alle merken, waardoor we niet snel voor verrassingen komen te staan.

Voor het onderhoud van c.v. systemen hebben wij strategische samenwerkingsverbanden met een aantal fabrieksleveranciers zoals Remeha, Viessmann, Winterwarm, Mark etc. Zij zorgen voor een snelle en adequate storingsopvolging en hebben de juiste onderdelen snel voorradig. Uiteraard worden deze acties door ons gecoördineerd.

Doordat goede en gekwalificeerde monteurs aan uw ketels werken verlengd u hiermee significant de levensduur van uw apparatuur.

Tevens kunnen wij de staat van een bestaande installatie goed inschatten en hierdoor aangeven wat de kosten op lange en korte termijn zullen worden, waardoor u beter in staat bent om uw investeringsplannen op de juiste wijze in te vullen.